Over Garage Drenth

Het autobedrijf met hart voor uw auto in Nieuwe Pekela.

Welkom bij Garage Drenth, gelegen direct aan de afslag Pekela als u het dorp binnen komt . Bij Garage Drenth is professionaliteit en klantvriendelijkheid van groot belang. U kunt bij ons terecht voor ieder merk personen auto of lichte bedrijfsauto.
Ons technische team, bestaande uit alleen maar vakmensen, staat 5 dagen in de week voor u klaar in de werkplaats. Hier kunt u terecht voor onderhoud en reparaties. Garage Drenth is airco-specialist, tevens hét APK-station van Nieuwe Pekela. Ook zijn wij Turbo partner van Turbo Hoet. Dus kom gerust langs met uw auto en onze ervaren medewerkers zullen de klus aanpakken, of het nou een reparatie, controle, of iets in de verkoop is. Je kunt bijna met elk probleem terecht bij Garage Drenth .

Op zoek naar een tweedehands personenauto of bedrijfswagen?

Ook kunt u bij ons langs voor het zoeken naar de perfecte occasion. Benieuwd naar onze occasions? U kunt ook op onze site ons aanbod bekijken! www.garagedrenth.nl onder occasions
Bij de aankoop van uw Bovag Occasion bent u bij Garage Drenth aan het goede adres! Van diesel, benzine tot Elektrisch maar ook voor lease, zakelijk of particulier, wij bieden u professioneel onderhoud, terwijl de fabrieksgarantie blijft voortbestaan!

Kom dus snel langs met uw auto!

Ook zijn wij officieel partner van o.a Mercedes, Volkswagen, Seat, Skoda en Audi

Voor eventuele vragen, of het maken van een afspraak, kunt u ons bellen op 0597-671662. Daarnaast kunt u ook direct een afspraak maken via onderstaande button: